Inbouw wijnklimaatkast bestellen en laten plaatsen is mogelijk bij Cavepromotor. Afhankelijk van de beschikbare kastruimte helpen we je bepalen welke inbouw wijnkast het beste past. De breedte van de nis moet minimaal 60 cm zijn en diepte minimaal 55 cm. De nishoogte is maximaal 178 cm en er boven en onder dienen ventilatiegaten te worden voorzien. De techniek van een inbouw wijnkast is altijd hetzelfde, het verschil zit in de deuren:

  • Zwart glazen kader (met push to open)
  • Wit glazen kader (met push to open)
  • RVS kader (met uitsparing voor glas, pull to open)
  • RVS paneeldeur (+/- handvat, pull to open)
  • RVS paneeldeur (zonder handvat, knock to open)
  • MDF paneeldeur (+/- gespoten in RAL naar keuze, pull to open)

Meer informatie? Bel 085 - 88 81 00 5 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Capaciteit

Opslagcapaciteit

Inbouw wijnklimaatkast nis matenDe grootste opslagcapaciteit voor een standaard inbouw wijnklimaatkast is 83 flessen met een glazen kader (178 cm hoog). De grootste inbouwkasten met RVS kader of paneeldeur kunnen 80 flessen opslaan. Heb je andere volumes of maten beschikbaar dan adviseren we je graag een wijnkast op maat.

Temperatuurzones

De grootste inbouw wijnkasten hebben allen twee afgescheiden temperatuurzones. Enkele kleinere modellen hebben ook één temperatuurzone.


 
085 - 88 81 00 5
  PERSOONLIJKE OFFERTE
  Vibration Reduction Blocks
  Digitale hygrometer

ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn

WTes5872 20 linksdraaiend